WSOP Memberi Kenaikan Gaji kepada Peniaga Poker – Sehingga  Sejam
Toto

WSOP Memberi Kenaikan Gaji kepada Peniaga Poker – Sehingga $50 Sejam

Siri Poker Dunia telah mengumumkan bahawa ia akan meningkatkan gaji untuk peniaganya pada acara yang akan datang pada bulan Mei. Berurusan poker Data SGP adalah kerja yang agak mencabar, terutamanya apabila bekerja pada waktu yang panjang yang diperlukan WSOP – jadi, kami gembira melihat jenama itu meningkatkan pampasan mereka.

Gaji Baru untuk Dealer WSOP
Sebagai sebahagian daripada struktur gaji baharu untuk peniaga WSOP, pampasan berikut ditawarkan:

$12.50 sejam gaji permulaan
Bonus $100 untuk peniaga selepas syif pertama mereka
$15 setiap turun untuk semua gelang Hold’em dan acara sampingan
$20 setiap turun untuk semua acara gelang bukan Hold’em
Di atas semua ini, terdapat potensi untuk peniaga memperoleh bonus. Jika ada dana tambahan untuk peniaga yang tinggal pada penghujung acara, WSOP akan menawarkan bonus kepada semua peniaga berdasarkan bilangan penurunan yang telah mereka kerjakan sepanjang Siri Poker Dunia.

Adakah Penambahan Peniaga WSOP Cukup?
Sangat menggembirakan untuk melihat bahawa Siri Poker Dunia menawarkan kenaikan gaji kepada peniaga, tetapi beberapa kritikan telah timbul. Pada catatan Twitter WSOP mengenai kenaikan gaji, beberapa orang telah menjawab bahawa kadar setiap jam bermula pada $12.50 adalah lebih rendah berbanding dengan apa yang ditawarkan oleh bilik poker lain di seluruh negara.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Purata gaji setiap jam untuk pengedar poker di Amerika Syarikat berkisar antara $40 hingga $50, jadi $12.50 untuk bekerja di Siri Poker Dunia kedengaran agak buruk. Walau bagaimanapun, apabila anda mengambil kira bayaran tambahan pengeluaran SGP untuk setiap turun (setiap putaran 30 minit peniaga bekerja), gaji setiap jam boleh berjumlah $50. Selain itu, pesaing WSOP terkenal sebagai pemberi wang yang sangat murah hati.

Ingin Memohon Menjadi Dealer WSOP?
Pemohon hendaklah berumur 21 tahun atau lebih dan mempunyai sekurang-kurangnya enam bulan sepenuh masa atau satu tahun pengalaman baru-baru sambilan sebagai peniaga poker. Mereka sepatutnya boleh berurusan dan menjalankan semua varian kejohanan poker cabutan, gagal dan tujuh kad.

Pemohon yang berjaya akan diminta untuk melakukan uji bakat peniaga di mana mereka akan menunjukkan pengetahuan mereka tentang permainan dan kemahiran berurusan. Sekiranya calon diminta untuk uji bakat, mereka akan bertanggungjawab ke atas pengangkutan dan penginapan mereka sendiri.

Bunyi bagus? Lawati tapak Caesars’ Career untuk memohon menjadi peniaga poker di WSOP.