Triton Poker Tour Kembali dengan Acara 7 Hari di Cyprus
Toto

Triton Poker Tour Kembali dengan Acara 7 Hari di Cyprus

Jelajah Triton Poker akan kembali pada bulan April . Sudah dua tahun sejak acara berprestij itu kali terakhir diadakan, kerana COVID-19 menyebabkan penganjur menangguhkan rancangan mereka sehingga penggelek tinggi di Result SGP seluruh dunia teruja untuk peluang bermain untuk beberapa hadiah terbesar dalam dunia kejohanan poker.

Kandungan [ tunjukkan ]

Mengenai The Triton Poker Cyprus Edisi Khas
Acara pertama Triton sejak 2019, yang dipanggil Triton Poker Cyprus Edisi Khas, akan bermula pada 6 April di Siri Super High Roller di Cyprus. Ia akan berlangsung di Hotel & Kasino Merit Royal di Cyprus Utara.

 

Sama seperti semua acara Triton, kejohanan ini akan mengumpul wang untuk amal kerana sebahagian daripada pembelian akan didermakan untuk tujuan yang baik. Pada tahun-tahun sebelumnya, acara yang diadakan oleh Triton telah mengumpul wang untuk Yayasan One Drop, Bulan Sabit Merah Malaysia dan Persatuan Kanser Anak Sarawak.

Jadual Kejohanan Triton Cyprus
Acara itu akan terdiri daripada empat kejohanan dua hari. Pembelian masuk akan berkisar antara $50,000 hingga $125,000 – jadi ia pasti akan menarik penggelek tinggi dalam dunia poker.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Jadual kejohanan adalah seperti berikut:

2 April – Acara #1: $50,000 NL Hold’em Six-Max
3 April – Acara #2: $100,000 NL Hold’em Eight-Max
5 April – Acara #3: NL Dek Pendek $75,000
6 April – Acara #4: NL Dek Pendek $125,000
Dua acara dek pendek adalah acara yang anda pasti mahu menontonnya, kerana ia pasti penuh aksi. Dalam kejohanan ini, dua, tiga, empat dan lima dikeluarkan dari geladak. Ia kedengaran luar biasa tetapi ia telah menjadi popular di kalangan penggelek tinggi.

“Kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan semua pemain yang dikenali dan disayangi yang telah menunggu dengan sabar untuk hari ini.” – membaca keluaran SGP kenyataan daripada Triton Poker

Ikuti Jelajah Triton Poker di Twitch
Acara Triton Poker Tour adalah sangat eksklusif, hanya menarik pemain terbaik dan paling banyak wang di dunia. Walau bagaimanapun, anda masih boleh menyertai aksi dengan menala.

Seperti biasa, Jelajah Triton Poker akan disiarkan di Twitch. Jadi, anda boleh menonton semua acara menarik dalam masa nyata.

Dapatkan sehingga $5,000 di Bovada

Anda tidak mahu terlepas detik-detik mencipta sejarah seperti yang pernah kita lihat pada tahun-tahun sebelumnya. Semasa Triton Million 2019, Bryn Kenney merangkul hadiah £16 juta yang mendorongnya ke puncak Senarai Wang Sepanjang Masa Hendon Mob – dan pencapaian sekali dalam seumur hidup yang luar biasa untuk ditonton.